AKTUELNO

Dugo je trpela bolove, ali je na kraju morala pod nož.

Ana Pendić, lice televizije Pink i voditeljka emisije "Paparazzo lov", koja je pre dva meseca završila u bolnici zbog hitne operacije kičme, uskoro bi trebalo da se vrati na male ekrane.

Ona se operisala kada je posle magnetne rezonace otkrila da boluje od teškog oblika diskus hernije.

Pre toga je primala injekcije i analgetike, koji su samo ublažavali bol, ali ga se nisu rešili.

Foto: Facebook

Kada je Ana objavila fotografiju ispred Kliničkog centra svi su se zabrinuli za nju, ali je ona otkrila da se uksoro vraća pred male ekrane, ali da će još tri-četiri nedelje morati da se oporavlja kod kuće.

- Posle toga, ako sve bude u redu, počeću da vežbam, a na posao bi trebalo da se vratim mesec dana nakon operacije. Tada ću moći ponovo i da vozim auto, dok će neke aktivnosti morati da sačekaju još dva-tri meseca - otkrila je Ana, a zatim dodala da će neke životne navike morati da promeni, a druge da ustali kao obavezne do kraja života.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: I KOLEGE ŽELE DA IM ON KOMPONUJE PESME: Talenat Ace Živanovića prepoznala i ova pevačica! (FOTO)

- Lekari savetuju da vežbe koje dobijete za oporavak radite minimum tri puta nedeljno, i to do kraja života, i onda nećete imati tegoba. Realnost je da svi prestanu da vežbaju čim se osete bolje, što je takođe jedna od grešaka, jer vam se onda problem stalno vraća - objasnila je ona.

Pink.rs

#Ana Pendić Radoš

#voditeljka

'