AKTUELNO

Pevačica koja će 14. aprila prirediti spektakl u beogradskoj Areni mislila je na sve.

Pevačica Seka Aleksić organizovala je danas pretkoncertno druženje sa novinarima i kolegama u beogradskoj Štark Areni.

Foto: Pink.rs

Osim brojnih novinarksih ekipa tamo se pojavio i veliki broj pevača i pevačica, koji se raduju predstojećem koncertu 14. aprila.

Foto: Pink.rs

Kako bi podržali Aleksićevu, danas su se na koktelu sat vremena posle podneva pojavili Boban Rajović, Saša Matić, Goga Sekulić, Indira Aradinović Indi, Saša Vidić i Adil Maksutović.

Foto: Pink.rs

Osim njih, Seka je za portal Pink.rs otkrila da će se na koncertu pojaviti i još neke njoj veoma bitne osobe, a za bračni par Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša pripremila je posebno iznenađenje.

Foto: Pink.rs

- Problem je što je to subota, ne verujem da će doći neki veliki broj poznatih zato što svi rade. Svakako da su mi svi poželeli sreću. Zorica i Kemiš slave godišnjicu braka, a posle ponoći njhova ćerka slavi rođendan. Pripremam iznenađenje za njih i baš sam srećna što će prisustvovati, trebali su da idu u Pariz, ali su zbog mene odustali - otkrila je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Ipak, za nju su posebno bitni jedan kolega i trudna pevačica koja je zbog nje pristala da se još jednom pred porođaj lati mikrofona.

Foto: YouTube screenshot

- Slađa Alegro i Adil su mi najdraži i baš sam srećna što će prisustvovati. Ja sam Slađu pitala da li je sigurna da može da dođe, s obzirom na to da je trudna i da li može da peva, pošto sam ja u trudnoći mogla da pevam do poslednjeg dana - ispričala nam je Seka.

Autor: K. R. - V. T.

#Seka Aleksić

#Slađa Vujičić

#pevačica

'