AKTUELNO

Otvoreno pokazala animozitet prema ljubavnom paru.

Zorica Marković ne krije da nije oduševljena ljubavnim parom koji je obeležio prvu sezonu Zadruge, Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem. Ona je pred ulazak u najgledaniji rijaliti u regionu otkrila šta o njima misli.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je otvoreno porazgovarala o svemu u studiju televizije Pink sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Ovom prilikom, Markovićeva je okrila da postoje mnogi detalji za koje javnost ne zna.

Ja sam gledala skoro kada je Luna rekla "Zašto me Zorica ne podnosi?" Ja nemam razloga nikoga da ne podnosim, deo sam ove priče i imam razloga da pričam, komentarišem i iznosim svoje mišljenje. Oni sve vole, ali ako im se kaže istina, to ne mogu da podnesu. Oni su meni sad već stvarno smešni. Daj Bože da oni izdrže do kraja, ali... Saznala sam ja sve u međuvremenu, ali ima vremena, sve ću reći. Mnogo su se oni zaigrali. Od čitavog poznanstva njihovog, pa te priče... Naravno, ja sam sve to znala i prvi put kad sam bila. Najviše mrzim da neko nekoga drži u zabludi, a oni drže narod u zabludi. Oni ne znaju gde su - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐEKSON NAPOKON PRIZNAO EMOCIJE: Andrijana mi je simpatična, omogućite nam da idemo u bioskop! (VIDEO)

Iako je u mnogim segmentima ostala misteriozna, nema sumnje da će Zorica sve detaljno objasniti za vreme svog boravka u Beloj kući.

Šta je sve pevačica rekla o Luni i Slobi u studiju, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'