AKTUELNO

Oni su se istinski obradovali.

Teodora Džehverović i Anđelo Rankovića su uplovili u ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadruga" pred milionskim auditorijumom. Oni su privukli ogromnu pažnju i podršku gledalaca. Jedan od njih im se danas obratio i njihovu ljubav nagradili jednim poklonom.

Ovde veliki fan Anđela i Teodore, želim da vam kažem da vas podržavamo i da smo vam iznajmili stan na Vračaru. Tako da kada izađete iz Zadruge, moći ćete da živite tamo i svoju veliku ljubav nastavite i posle rijalitija. Smatramo da ste vi jedini iskren par - rekla je gledateljka.

Foto: Printscreen Youtube

Teodora i Anđelo čuvši ovo su odmah poskočili od sreće. A gledateljka je nastavila da ih hvali što je njima jako imponovalo.

Kaća, ja hoću da vam se svima zahvalim, što nas podržavate. Lepo j stvarno. Želim da se zahvalim našim fanovima za 6 meseci naše veze, jer je stvarno odricanje slati poruke - rekao je Anđelo.
Dopada mi se što je Vračar, taman da se malo odvojimo od mame, tamo mi je menadžerka. Hvala svima što nas pdržavaju svih sedam meseci - uputila je zahvalnicu Teodora svim fanovima.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Gordana Džehverović živi sa njima pod istim krovom, ona je u šali prokomentarisala "Sve je to super, a gde ću ja"?

Ono što zadrugari još uvek ne znaju jeste da je u pitanju prvoaprilska šala, a ostaje da saznamo da li će se oni razočarati kada čuju ovo.

Pročitajte još: RASKOŠNA POZADINA U PRVOM PLANU: Sanja se presvlačila i VRCKALA, jačem polu NEĆE BITI DOBRO! (18+ VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'