AKTUELNO

Ovih dana Soraja Vučelić baš nema sreće - nakon krađe telefona i saobraćajne nesreće, pevačica je ponovo završila u policijskoj stanici zbog, kako kaže, organizovane pljačke čija je meta bila upravo ona.

Voditeljka Soraja Vučelić pre nešto manje od mesec dana, kako je Pink.rs prvi pisao, doživela je peh kada joj je na jednoj modnoj reviji iz garderobe nestao mobilni telefon, zbog čega su mnogi strahovali da se u javnosti mogu pojaviti poruke i fotografije moćnih političara i biznismena koje su stizale na njen broj telefona.

Foto: E-stock

Nemam čega da se plašim, već ti ljudi koji su mi slali poruke. Biću obazrivija sledeći put kako mi se ovakva scena ne bi desila ponovo - rekla je tada Soraja za Pink.rs, a onda se sličan scenario, nažalost, ponovio.

Novi telefon Soraji je ukraden u jednom prestoničkom restoranu, a ona je uspela da dobije fotografije sa sigurnosnih kamera i odmah je obelodanila na koga sumnja - atraktivna brineta objavila je fotografiju nepoznatog muškarca na svom nalogu na Instagramu i pozvala da joj se jave svi oni koji o njemu nešto znaju.

Hitno! Ako neko poznaje ili bilo šta zna o razbojniku i lopovu u ljubičastom džemperu, neka se obrati policiji ili u inboks. Sledi nagrada - apelovala je Soraja, a mi smo je pozvali kako bi nam ispričala kako je došlo do ovog nemilog događaja.

Foto: Pink.rs

Moj prijatelj novinar je stao da se pozdravi sa jednim mojim drugom, a taj lik je stajao pored njihovog stola, mada niko ga ne poznaje od njih dvojice. Obzirom da nisam imala baterije na telefonu, drugar je uzeo telefon da doda konobaru koji ga je stavio u šank na punjač i posle samo dva minuta razbojnik sa slike je uleteo u šank, a drugovi su ga već čekali ispred sa upaljenim kolima, što znači da su sve isplanirali - u dahu nam je ispričala vidno uzrujana Soraja, a onda je nastavila:

Foto: Pink.rs

Konobar je trčao za njim, ali kasno. Zvali smo policiju i otišli kasnije svi u stanicu, a uskoro će biti objavljen video-snimak krađe, pa se nadam da će policija pronaći lopova i baciti ga u tamnicu - rekla je Soraja za Pink.rs i pružila nam na uvid dokument koji dokazuje da je podnela krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski venac.

Foto: Pink.rs

Vučelićeva se nada da će pravda biti zadovoljena, a ona će dati sve od sebe da se maksimalno zaštiti kako više ne bi dolazila u slične situacije.

Autor: D. Tanasijević

#Krađa

#Policija

#Soraja Vučelić

#starleta

'