AKTUELNO

Posle dugih pregovora istina izašla na videlo.

Jedan od predstavnika sedme sile koji su bili u studiju kod Dušice Jakovljević otkrili su Dušku Radonjiću da je pevačica Zorica Marković dala izjavu u kojoj ga je izuzetno nahvalila, pa su oni želeli da saznaju u kakvim su zapravo odnosima Zorica i Duško.

Foto: E-stock

Džentlmenski je prećutati neke stvari - rekao je Duško.
Džentlmenski je reći, da to je prava ljubav. Pravi muškarac ne treba da se stidi svoje veze da je ne znam sa kim. Muški je reći, da to je moja ljubav, ja je volim - posavetovao ga je Lepi Mića kako treba da se postavi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi ukućani su bili veoma znatiželjni šta se dešava između njih dvoje, pa su na sve načine pokušavali da to doznaju. Miljana Kulić ga je optužila da on ne želi ništa da prizna kako bi imao prođu kod ukućanki, ali on je to demantovao.

Zorica je jedna žena koju mnogo volim, ali pustite me da... Morao bih prvo sa njom da se vidim i razgovaramo - rekao je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Ako kaže da to nije kres kombinacija i da je počelo pre 8 godina, znači, oni su u vezi 8 godina, to je rezon - prokomentarisao je Lepi Mića.

Nakon dugih pregovora, Duško je ipak priznao da između njega i pevačice postoji nešto više od prijateljstva.

Na određen način da. Ne bih obaveštavao svoju decu na ovakav način - završio je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Duško PROGOVORIO o svom odnosu sa Sanjom, a onda je ustala Andrijana i svojom izjavom ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Njegova ćerka Andrijana Radonjić, nije imala ništa protiv onoga što je izneo njen otac. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'