AKTUELNO

Novopečena majka trudi se da svog sina nauči iskonskim vrednostima koje će umnogome uticati na formiranje njegove ličnosti.

Muzička zvezda Seka Aleksić, koja se porodila krajem septembra i na svet donela svog sina Jakova, u potpunosti je posvećena majčinstvu i pravilnom odgoju svog prvog deteta.

Seka najveći deo svog vremena provodi uz sina Jakova i brine se da mu sve bude potaman, a pevačica se, takođe, posvetila i ozbiljnim životnim lekcijama koje bi želela da njen sin usvoji i neguje u budućnosti, iako je još uvek veoma mali.

Poznato je da je Aleksićeva velika vernica - pevačica često posti, prigodno obeležava brojne pravoslavne praznike, često posećuje i manastire, a nekoliko puta isticala je da joj je upravo Bog uslišio najveću želju da se ostvari kao majka. Baš zbog toga, Seka želi da i njen sin od malih nogu uvidi značaj vere, pa njegovu ručicu odnedavno krasi brojanica u crvenoj boji.

Obzirom na to da je Seki i njenom suprugu Veljku Piljikiću vera veoma bitna, nema sumnje da će i najnoviji član njihove porodice slediti njihov primer i tokom svog života veliku pažnju posvetiti duhovnom razvoju.

Autor: D. Tanasijević

#Crkva

#Jakov

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

#vera

'