AKTUELNO

Svađa Anastasije Ražnatović i njene drugarice odigrala se ni manje ni više nego u njenoj spavaćoj sobi.

Iako ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija sa svojim prijateljima neguje skladan odnos pun razumevanja, ponekad dođe i do svađa, a ovaj put razlog je bila jedna od najpopularnijih TV emisija.

Ražnatovićeva je sa svojih pola miliona fanova podelila zanimljivu priču koja joj se desila u njenom domu na Dedinju - dok je ležala u krevetu, poželela je da odgleda "Premijeru", njenu omiljenu emisiju o poznatima, ali joj je bliska prijateljica nakratko prekinula ugođaj.

Anastasija, koji je danas datum? Mogu da ti objasnim, to je "Premijera" od juče - pokušala je drugarica da Cecinoj ćerki pojasni da gleda emisiju u repriznom terminu, dok je Anastasija bila ubeđena da prati premijerno prikazivanje.

Foto: Instagram

Nije od juče, već od danas, ne glupiraj se - kroz smeh je rekla Anastasija drugarici koja ju je uporno ubeđivala u suprotno.

Emisija koju uređuje i vodi Ognjen Nestorović premijerno se prikazuje svakog radnog dana u 19 sati na Pink televiziji, dok su reprizna prikazivanja zakazana za 11, 15 i ponoć, a Anastasija za sada nije otkrila koji od četiri termina je odabrala da se informiše o najaktuelnijim događajima sa domaće javne scene.

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Svađa

#Svetlana Ceca Ražnatović

'