AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila je da uživa u odrastanju svoje ćerke i da se ugleda na majku Gocu.

Ilda Šaulić  prošetala je pre nekoliko dana crvenim tepihom u elegantnoj beloj, čipkanoj haljini i pokazala zanosnu figuru na kojoj su joj pozavidele mnoge koleginice i na kojoj se uopšte ne vidi da je bila u drugom stanju.

Popularna pevačica uživa u odrastanju ćerke Eme, zajedno sa suprugom Bojanom Vučkovićem. Njih dvoje imaju samo reči hvale kada je njihova mezimica u pitanju.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Ema je dobro, raste i fino napreduje - kazala nam je Ilda.

Smatra da je njena majka žena koja može da bude primer svim mladim majkama.

Mislim da je moja mama zaista dobar primer za takve stvari. Ona je odgajila troje dobre dece. Kvalitetne, u svakom smislu te reči tako da će ona sigurno biti moj uzor sada kada ja treba da odgajam svoje - otkrila nam je novopečena mama.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ukoliko bi sutra Ema poželela da se bavi javnim poslom, Ilda bi je podržala, ali pod uslovom da za takav posao bude talentovana.

Naravno! Ako želi da se bavi javnim poslom, pre svega mora da bude talentovana za muziku ili bilo šta drugo. Ja pre svega žalim da ona bude srećna i zadovoljna svojim životom, a ukoliko pokaže neki talenat, ja ću biti tu da je podržim - iskrena je bila ćerka kralja narodne muzike.

Šaban Šaulić član je žirija ''Pinkovih zvezda'', a njegova ćerka misli da se on odlično snašao i da je kompetentan u potpunosti za komentarisanje kandidata u muzičkom takmičenju.

Foto: YouTube screenshot

Tata je super! Smatram da je on čovek koji je apsolutno kompetentan da bude u bilo kom takmičenju. Super se snalazi s obzirom na to da je sam, blažen među ženama. Mislim da je odličan - rekla je Ilda.

Autor: B. Radonić

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'