AKTUELNO

Žele da učine sve što je u njihovoj moći kako bi obezbedili zdrav način ishrane za svoju ćerkicu Taru.

Kada je ishrana njihove ćerkice Tare u pitanju, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta doneli su odluku da ista bude bazirana na isključivo zdravim namirnicama organskog porekla kojih često nema u Beogradu, zbog čega razmišljaju o kupovini manjeg placa i unajmljivanju farmera koji će uzgajati tu vrstu hrane za čitavu porodicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Pre rođenja ćerke Ana je mnogo čitala o organskoj hrani i njenoj primeni kod beba. U razgovoru sa Rastom donela je odluku da krene sa primenom ovog režima ishrane, što je u prvom trenutku izazvalo zaprepašćenje kod porodice. Kako su dani odmicali, ćerka je sve bolje prihvatala ovaj režim ishrane, a pevačica se pretvorila u pravu domaćicu koja je sve pravila po receptima koje je dobila od nutricionista. Tako je one standardne kašice za decu zamenila organskim, jer je isključivo time želela da hrani dete. Pošto veliki broj organskog voća i povrća nije mogla da nađe u Beogradu, Ana je svojim autom obilazila sela po Srbiji gde je kupovala sve ono što joj je potrebno za pripremu jela - objašnjava izvor blizak paru i dodaje da će u narednom periodu, po svemu sudeći, doći i do kupovine lokacije za plac ili manje farme gde će se uzgajati ova vrsta hrane.

Foto: Pink.rs

- Dok Rasta nastupa, Ana obilazi sela u Srbiji gde od uzgajivača kupuje sve, a pošto se umorila, obezbediće nekoliko hektara placa na kojem će uzgajati organsku hranu, a onda će imati obavezu samo da odlazi i preuzima sirove proizvode. Ima nameru da unajmi nekoliko ljudi koji će voditi čitav plac i uzgajati organske proizvode na njemu. To radi zato što želi da se Tara hrani najboljim proizvodima iz prirode, a kako u Srbiji još nije u potpunosti zastupljena ova grana ishrane, Ana smatra da je najbolje da se sama pobrine za sve - otkrio je izvor.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#pevač

#pevačica

'