AKTUELNO

Za nju granice ne postoje.

Pevačica i modna dizajnerka Dijana Janković koju pratio preko milion ljudi sa svih strana sveta na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, iz dana u dan nas iznenađuje aktulenim novostima i fotografijama sa putovanja. Dijana, poznatija pod umetničkim imenom Didi J, ove dane provodi u gradu šarenih sijalica i kitnjastih oblakodera, Hongkongu.

Foto: Promo

Kako se šuška, Didi J je u Kini i povodom snimanja novog materijala, jer je dobila poziv za eventualnu saradnju sa jednom od najpoznatijih kineskih muzičkih izdavačkih kuća. S obzirom na to da ona ne govori ništa dok ne ostvari željeni cilj, nije ni čudo što i dalje ćuti o svojim poslovnim planovima, međutim, svoje utiske s ovog putovanja rado je podelila sa čitaocima.

- Oduševljena sam Kinom! Tačno, dane provodim u Hong Kongu koji me je ostavio bez daha. Kina je bogata kulturom, tradicijom, vrednim narodom, mnogo toga sam naučila, a i shvatila da uglavnom žive luksuznim životima, što nije ni čudo jer je vodeća po ekonomskim standardima i turizmu u svetu. Kinu treba doživeti - izjavila je pevačica koja nije propustila priliku da u ovoj metropoli obnovi svoj garderober.

- Opšte je poznato da je u Kini šoping nezaboravan, te sam svakako iskoristila priliku da šopingujem ono što se još uvek ne može naći u zemljama naše Evrope. Dragim osobama sam kupila poklončiće i, naravno, nezaobilazne lepeze koje predstavljaju kulturu ovog naroda. Šoping je bio nezaboravan.

Foto: Promo

Didi je nedavno u Americi snimila tri nove pesme na engleskom jeziku koje, kako kaže, čekaju finalni miks i svetlost dana. Za srpsko tržište priprema jednu hitičnu pesmu kojom će obradovati sve obožavaoce pred toplo leto i godišnje odmore.

Pink.rs

#Dijana Janković

#Kina

#pevačica

'