AKTUELNO

Usijale se društvene mreže.

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović porodila se pre desetak dana, kada je na svet donela sina Luku kojim je neizmerno usrećila ponosnog oca Bastijana Švajnštajgera, članove njihovih porodica, kao i milione njihovih pratilaca širom sveta.

Iako su putem društvenih mreža dobili ogroman broj najlepših čestitki zbog rođenja sina prvenca, pojedinci su dali sebi za pravo da upute kritike na račun novopečene majke koja, prema njihovom mišljenju, ne vodi dovoljno računa o svom rođenom detetu, te joj je jedna pratiteljka ukazala na to da se, kako kaže, ponaša kao prigradska devojka.

- Odmah posle porođaja stavi dete u kolica, pa oko jezera po vetru! Stvarno se ponašaš kao prigradska devojka - napisala je korisnica Instagrama koja je imala zamerke i na to što se Ana brzo nakon porođaja vratila vežbanju i zdravom načinu života.

Foto: Instagram

- Stvarno si smešna! Pitaj majku šta je 40 dana posle porođaja? - glasio je komentar na koji se Ana nije obazirala, budući da je dobila pregršt komentara podrške.

Ipak, želela je svima da stavi do znanja da i te kako provodi računa sa svojim sinom koji joj je centar sveta, te je objavila fotografiju na kojoj su uočljivi podočnjaci, koji su posledica umora, ali i široki, blistavi osmeh koji govori više od hiljadu reči.

- Novi život mame - bilo je sve što je napisala Ana, a nema sumnje da su ove njene reči, kao i fotografija na kojoj se vidi ručica njenog sina Luke, dovoljan odgovor pojedincima koji su je iskritikovali na društvenim mrežama.

Pink.rs

#Ana Ivanović

#Teniserka

'