AKTUELNO

Nakon što je dobila postupak koji se vodio protiv njenog bivšeg supruga za nasilje u porodici, bivšoj Modelsici preostaje još jedna veoma bitna borba.

Nešto više od četiri godine, Ivana Stamenković Sindi vodila je sudski postupak protiv bivšeg supruga Nikole Pavlovića zbog porodićnog nasilja.

Sud je Nikolu proglasio krivim, a Ivana je za Pink.rs objasnila zbog čega je javno govorila o situaciji u kojoj se našla:

Javno sam istupila da bi se promenili zakoni, da se nasilnici kažnjavaju adekvatno, a ne da se osuđuju na uslovne kazne, jer to pratkično i nije kazna. To sam radila i da bi se smanjilo nasilje nad ženama jer smo svedoci veoma ružnih stvari koje se događaju, svaki drugi dan je neka žena ubijena. Samo želim da se sankcioniše takvo ponašanje i uopšte, da se sankcionišu ljudi koji su skloni nasilju - objasnila je bivša Modelsica za naš portal.

Sada joj ostaje još jedna bitna borba, a to je borba za starateljstvo nad ćerkom Petrom, koje je izgubila ove godine.

Petra i dalje nije sa mnom. Nastavljam borbu za starateljstvo nad njom - rekla je Sindi za Pink.rs.

Iako se u poslednje vreme ne pojavljuje često u javnosti, kad se to dogodi, blista, te nas je zanimalo čemu duguje dobar izgled.

Više je do genetike, nego što pazim šta jedem ili mnogo vežbam. Jedino što volim su šetnje, tako da je možda to razlog za vitku figuru. U principu, nisam pobornik zdrave ishrane, ali ja sam veliki gurman. Ali, naravno, ni u čemu ne treba preterivati - rekla je pevačica.

Autor: M. Đurović

#Ivana Stamenković Sindi

#Sud

#ćerka

'