AKTUELNO

Ostali vojnici će navijati za njih.

Miki Đuričić je prethodne noći postao oficir vojske Zadruge. On je ovu ulogu prihvatio sa oduševljenjem i odmah se bacio na animiranje svoje jedinice.

Nakon što je organizovao tombolu i oraspoložio zadrugare, Miki je izložio još nekoliko kreativnih planova. Pčelar iz Kupinova predložio je atraktivnim devojkama da mu u nekom od narednih dana prirede striptiz, kao zabavu za generala.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je imao zadatak i za muški deo vojske. On je smislio pokaznu vežbu prelaženja jezera i svoju ideju podelio sa Slobom Radanovićem.

Imam ideju. Pošto je Čolak već plivao za Bogojavljenski krst a Žuti je spreman na sve, da izvedemo pokaznu vežbu, prelazak diverzanata preko jezera - ipričao je svoju nameru Đuričić.

Kada mu je Sloba potvrdio da je zamisao kreativna i interesantna, Miki je počeo sa ubeđivanjem Baneta Čolaka i Radosava Stefanovića Žutog.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LAŽEŠ KAO PAS! Andrijana i Dragica ušle u SVAĐU, a EVO koji su razlozi za viku ove dve zadrugarke! (VIDEO)

Ako bude sunčano, hoću, ali ako bude odvratno vreme, ne mogu - bio je neodlučan Čolak, ali je zato Žuti odmah prihvatio izazov.

Kako je izgledala ova organizacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Radosav Žuti

'