AKTUELNO

Gost u ovonedeljnom "Amidži šouu" biće nova voditeljka TV Pink.

I ovog utorka najbolja zabava je u emisiji "Ami G Show", autora i voditelja Ognjena Amidžić.

Posle nekoliko godina, on će u studiju ugostiti pop zvezdu Sašu Kovačevića, koji će iskreno govoriti o novoj ljubavi, očinstvu, muzici i svemu što vas je oduvek zanimalo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Glumac, voditelj i doskorašnji kandidat za gradonačelnika Sokograda, Andrija Milošević, pokušaće da odgovori na sve izazove koje mu je Ognjen pripremio.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Aleksandar Radojičić, glumac pred kojim je blistava karijera, provešće gledaoce kroz svoje uloge i otkriti tajnu kako je svoje telo doveo do savršenstva.

Foto: Instagram

Popularna pevačica Ana Kokić reći će sve o uspehu svoje nove pesme, kao i o ulogama u filmovima, u kojima se pojavljivala kao protagonista.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci će imati priliku da upoznaju Tijanu Čurović, mladu glumicu iz hit serije Radoša Bajića "Šifra Despot" i buduće novo lice ružičaste televizije. Naime, Tijana je voditeljka nove emisije "Trenutak iz sna", koja počinje sa emitovanjem u četvrtak 29. marta od 22:15 časova na TV Pink.

Foto: Promo

Ne propustite "Amidži šou" u utorak 27. marta od 23 časa samo na TV Pink - jer sve ostalo su emisije, samo je "Amidži" šou.

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Radojičić

#Amidži Šou

#Ana Kokić

#Andrija Milošević

#Ognjen Amidžić

#Saša Kovačević

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'