AKTUELNO

Kija je bila zgrožena zbog današnje žestoke rasprave.

Kristina Kockar, Gordana i Teodora Džehverović ranije danas imale su žestoku svađu u Beloj kući. Problemi su nastali kada je na sastanku Gordana, kao higijeničarka, svrstala Kristinu kao stanarku koja ne pere sudove koje ostavlja iza sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je odmah uletelo s obzirom na to da su stanarke počele sa oštrom svađom u toku koje su pale teške reči. Gordanu i Teodoru zabolela je istina koju je rekla Kristina Kockar, na račun njihovog sina i brata Save Džehverovića.

O situaciji koja je bila ranije danas, Kristina Kockar razgovarala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a Kija je tom prilikom iznela svoje viđenje svađe koja je nastala.

Foto: TvPink Printscreen

Jadno mi je što imam takav klip da se svađam sa njima. Ona je rekla kako će me j*bati do kraja rijalitija za sudove. I onda je iskočila Teodora, niko je ništa nije pitao. Sigurna sam da se iza svega toga ne kriju sudovi, već nešto drugo. Oni imaju neki problem sa mnom. Ja njima ništa nisam uradila. Uvek sam bila na strani Teodore i Anđela - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj intervjua, ona je donela svoj zaključak o tome šta misli povodom celokupne situacije koja je zadesila sa ovim ukućankama.

Ona me je par puta pljunula. Meni je to njihovo svađanje ispod nivoa, meni je zato blam.. žena od 50 godina pljuje i devojka koja se unosi u facu - bila je zgrožena Kija.

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'