AKTUELNO

Ponovo se posvađali i to opet zbog Saške.

Luna Đogani dok je odgovarala na pitanje novinara koje se odnosilo na suprugu njenog dečka Slobodana Radanovića, Kristinu Kockar, ušla je u raspravu sa Saškom Karan, zbog čega su se blogerka i pevač kasnije posvađali.

Foto: RTV Pink

Jesi lunjara! - rekla je Saška Luni dok su se svađale.

Sloba se iznervirao do te mere da je na kraju izašao i sedeo sam u dvorištu, a kasnije i u pabu. Zatim je Luna odlučila da razgovara sa dečkom, nakon čega su se oni ozbiljno posvađali.

Foto: RTV Pink

Ja se nisam toliko iznervirala. Ja sam tebe zagrlila i rekla da si ti moj život. Ja na tebe nikada nisam vikala tako za stolom, kada nisam u pravu. Samo ti možeš za stolom da me iznervriaš. Jedino ti! - rekla je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Da li si danas rekla ignor i sad nastavljaš sa njom i daješ joj na značaju. Kraj! Neću to da dozvolim. Hoćeš da čuješ kako zvuči kada se izderem?! Šta lupaš gluposti! Rekao sam ti dobro je više. Da ne nastavljaš sa Saškom. Rekao sam Milanu da se pecaš na Saškine komentare. Šta si sada hoćeš od mene. Skrati jezik malo! Aj skloni se od mene. Ja ti glumim prijatelja i podršku?! Aj skloni se od mene! Skloni se! - govorio je Luni pevač.

Foto: RTV Pink

Sram te bilo! Ti se posle buniš! Tebe treba da bude sramota! Da glumiš mi, kada se tako ponašaš! Tako možeš da razgovaraš sa nekim drugim, da li ti je jasno! Stoko jedna! - ljuta je bila blogekra.

Foto: RTV Pink

Posle ove rečenice, Luna Đogani napustila je prostoriju, a Sloba ostao da leži u krevetu. Šta su Luna i Sloba zatim radili, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'