AKTUELNO

Život mu se promenio iz korena!

Zadrugari su ove subote odgovarali na pitanja novinara, a isti su postavili pitanje Slobodanu Radanoviću koje se odnosilo na njegovu vezu sa Lunom Đogani i brak sa Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Imali smo svi priliku da pratimo razgovor sa Lunom u sudnici, kada si rekao da posle Zadruge, osim roditelja nemaš ništa, da si ostao bez laptopa, stana, automobila. Da li iz proteklog perioda sa Kijom, žališ samo za materijalnim stvarima i da li ti je te stvari kupila Kija - pitao je novinar Slobodana.
To su sitnice. Stvano više ni najsitniju stvar koju sam imao kao što je taj mobilni telefon, više nemam. Meni se život promenio iz korena. Ja kod roditelja mogu da odem kada god hoću i rekao sam da sam zahvalan što je njena majka tražila taj stan i ja ću imati gde da se uputim kada izađem. To da li mi je Kristina kupovala ili nije, uglavnom sam sam sebi kupovao stvari. Kupiće mi Anabela dva telefona - rekao je kroz smeh Radanović.

Foto: RTV Pink

Nakon ove rečenice, Luna Đogani izjavila je kako će mu ona kupiti jedan mobilni telefon, a jedan njena majka pevačica Anabela Atijas, posle čega je Kristina Kockar iznela svoje mišljenje.

Foto: RTV Pink

Ja jesam izgubila taj telefon. Kupiću mu novi model. Što se tiče stana, nije problem da mu platim jednu kiriju. Što se tiče kola, kola su moja! Laptop je njegov i kod njegovih je roditelja. Trebaju mi samo slike da uzmem, a za telefon sam ja kriva. Ja sam ga izgubila u taksiju - izjavila je Kristina.

Novinar je imao pitanje i za Lunu Đogani, zašto stalno pravi grimase u situacijama u kojima je glavna tema Kija, a šta je blogerka rekla, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'