AKTUELNO

U Beloj kući pojedini učesnici i te kako znaju da podignu prašinu, a često bez povoda.

U današnjoj Igri istine novinar Milan Milošević izneo je optužbe na račun Kristine Kije Kockar rekavši da je ona izbačenoj Jeleni Krunić priznala da je imala seksualne odnose sa Filipom Đukićem.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da Kija sada neće reći istinu. Ja verujem Krunićki, ona se ne bi zaklela u to što se zaklela (u bolesnog oca) da nije istina. Kija je priznala to nešto Jeleni - rekao je Milan poprilično zagonetno.

Kako je tvrdio Milan Kija se poverila Krunićki, pre njenog izbacivanja i priznala da je sa Filipom imala seksualne odnose. Na Kijinu stranu danas u toku te igre stala je Miljana Kulić koja veruje bivšoj stjuardesi da se ništa nije dogodilo, a dokaz za to dala je i Jelena Krunić na društvenim mrežama koja je oštro demantovala sve što je Milan danas izjavio.

Foto: Printscreen Instagram

Krunićka je demantovala da se njoj Kija poverila i priznala da je imala odnose sa Filipom, a iz kog razloga je Milan napao svoju cimerku i ponovo pokrenuo temu njenog i Filipovog odnosa nije poznato.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo kako bilo, učesnici rijalitija ne mogu da saznaju vesti iz spoljnjeg sveta te će Kristina tek kada izađe moći da sazna od Jelene da je Milan izneo laži, a kako će tada reagovati, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Filip Đukić

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'