AKTUELNO

Ukućani su se zbog ovoga žestoko posvađali.

Maca Diskrecija imala je još jednu raspravu sa Gordanom Džehverović, što je ostavilo veliki utisak na Bebi Dol koja je celokupnu situaciju posmatrala.

Ona je bila podstaknuta pogrdnim rečima koje su ove ukućanke izgovarale jedna drugoj, pa je odlučila da Gocu direktno upita kako bi njoj bilo da se prema njenoj ćerki neko tako ophodi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Teodora Džehverović čula to, ona je pred svima iskritikovala takmičarku zbog toga što ona nije bila upućena u njihov odnos koji je na ratnoj nozi od samog početka rijalitija.

Kako bi vama bilo da neko vašu ćerku tako napada? Sram da vas bude! A ti nisi bila ovde kad je ona mene mesecima napdala i vređala me! - vikala je Teodora.

Svi ukućani bili su zatečeni ovim pitanjem, a Milan Milošević joj je brutalno odgovorio zbog ovoga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako te nije sramota da je to pitaš? Ti ne znaš ni šta pričaš, piješ lekove, pa onda pivo uz to, spavaš po 5 sati preko dana, hodaš kao da si pijana, a jesi, sram te bilo, ti ne zaslužuješ da ti neko kaže Vi. Ti, bre, 5 dana nisi pri sebi! - rekao je Milan.
Ja moram da kažem da sam ja nečija ćerka i da nikom ne bi bilo lako da izvede, kao što to vaša ćerka čini... - počela je Bebi Dol.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova rasprava je dugo potrajala, a kako su ostali takmičari odreagovali nakon pitanja koje je Bebi Dol postavila Goci, pogledajte u nastavku.

K.R.

#Bebi Dol

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'