AKTUELNO

Sergej je otkrio svoje tajno oružje pred sam kraj emisije.

Poslednji nastup za večeras, četrnaesti po redu bio je nastup najmlađeg takmičara Ljube Stankovića. Ovaj petogodišnjak otpevao je pesmu Jelene Tomašević "Oro" i pobrao sve simpatije po ko zna koji put. Ljuba je dobio svih pet glasova.

Ljuba je priznao i da se zaljubio i to u obe plesačice koje su ga pratile na sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

- Ja u životu nisam čula lepšu interpretaciju pesme "Oro". Hvala ti na tome! Meni toliko lupa srce, ja ne znam, koliko je ovo bilo moćno i jako i lepo, da si me dirnuo, u srce si me dirnuo. Bravo, Ljubo! Toliko si veliki, a toliko mali čovek, da je to neverovatno - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ti prošli put rekao da ću da donesem lupu jer je nemoguće toliko detalja koje on donese sa sobom, pored pevanja koje je neverovatno za nekoga tih godina i te veličine, ali pošto ja kao čovek u godinama ne vidim baš dobro, ovo moje tajno oružje mi je poslužilo. Sve sam video, sve detalje i pokrete i zvezda je rođena - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Nemamo tu nekih novih reči koje mu do sad nismo uputili. Ovo je bilo čarobno i mislim da je on miljenik nacije. On treba da uživa i mislim da nije došao da se takmiči, jer on je fenomen za sebe - istakao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'