AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Sutra od 23 časa na televiziji Pink milionski auditorijum imaće priliku da u rijalitiju Elita isprati susret koji je cela nacija čekala. Nenad Ćubić Ćuba konačno će upoznati svog biološkog oca Gorana, a nema sumnje da nas čeka jedan od najemotivnijih momenata u istoriji rijalitija.

Foto: Pink.rs

Naime, nakon što je DNK testiranjem utvrđeno da je Goran Ćubin otac, sve se promenilo. Nenad je pre nekoliko dana kada mu je uzet uzorak za DNK test otkrio šta će biti u slučaju da je Goran zaista njegov biološki otac, a tom prilikom tvrdio je da ženu koja ga je usvojila i odgajila, Ljubu Ćubić neće nikad ostaviti, šta god da se desi.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Ćuba i njegov rođeni brat Stefan odrasli su bez bioloških roditelja - svoje prve dane proveo je, kako je ispričao, u hraniteljskim porodicama, gde je prošao kroz pravi pakao, a sreća mu se osmehnula kada je bračni par, koji nije imao dece, odlučio da ih usvoji. Ljuba i Zoran Ćubić usvojili su ih 2007. godine i podarili im topli porodični dom, zbog čega im je neizmerno zahvalan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.