AKTUELNO

Zanimljive anegdote prisetila se u emisiji "Magazin In".

Popularna voditeljka Sanja Marinković ugostila je u novom izdanju svoje autorske emisije "Magazin In" zanimljive aktuelne goste među kojima su bili pevači Slađa Alegro, koja je u sedmom mesecu trudnoće, Seka Aleksić, Bojan Vasković, Radiša Trajković Đani, kao i zvezda narodne muzike Zorica Brunclik koja je pred kamerama Televizije Pink otkrila anegdotu sa jednog svog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je Sanji, njenim gostima i publici u studiju ispričala situaciju koju nikada neće moći da zaboravi, a voditeljka, kao i svi prisutni, najpre su bili zatečeni onim što su čuli, a potom su prasnuli u smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Izlazi gazda iz WC-a, ovoliki mu je stomak, zatvara šlic i meni viče:"O, gospođo Brunclik, dobrodošli" - prisetila se Zorica urnebesne scene koju je poželela da demonstrira kolegama, koje je nasmejala do suza.

Foto: TvPink Printscreen

Gosti Sanje Marinković otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih privatnih života i prirediti sjajnu zabavu gledaocima Televizije Pink! Zato, ne propustite novi "Magazin In" ove subote u 17 sati na Pinku!

Pink.rs

#Bojan Vasković

#Magazin In

#Radiša Trajković Đani

#Sanja Marinković

#Seka Aleksić

#Zorica Brunclik

'