AKTUELNO

Niko nije ostao imun!

Na samom startu emisije voditelj Milan Milošević je podigao Milenu Kačavendu i Jelenu Ilić kako bi se raščivijala afera ukradenog kofera. Milena je tvrdila da nema ništa s tim, dok je Jelena bila ubeđena da to nije istina.

Njih dve nisu mogle da se zaustave sa sukobom, te su se sve vreme vređale i izgovarale teške optužbe jedna drugoj.

Ivan Marinković prozvao je Stefana Karića jer se nije ostvario kao otac, te je pomislio da će time moći da ga uvredi, što mu ipak nije pošlo za rukom.

Jelena Ilić odabrala je Enu Čolić i Nenada Marinkovića Gastoza za potrčke, međutim voditelj Milan Milošević je saopštio da se izbor potrčaka poništava jer je Anđela Đuričić nagovorila Jelenu da to uradi.

Jelena Ilić za nove potrčke odabrala je Stefana Karića i Enu Čolić.

Jelena Ilić Marinković odabrala je Aneli Ahmić za svoju omiljenu osobu, koja će sa njom provesti ovu nedelju u hotelu.

Voditelj Milan Milošević na samom početku "Pretresa nedelje" započeo je razgovor sa Sofijom Janićijević o njenom raskidu sa Borom Terzićem. Ona je pokušala da se izvuče iz svojih laži, ali je Jelena Nedeljković Mrvica raskrinkala i otkrila da Sofija ima ipak nekog napolju koga voli.

Sofija je izlagala, ali su nju prekinuli Miljana Kulić Nenad Macanović Bebica koji su se žestoko posvađali i izvređali za crnim stolom.

Borislav Terzić Terza progovorio je o svom odnosu sa Sofijom Janićijević, ali je njega prekinula Ena Čolić koja je otkrila da Sofiija flertuje sa Jovanom Pejićem Pejom.

Miljana Kulić otišla je u apartman kako bi se presvukla, te je nakon toga doletela u Belu kuću i nastavila sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Tom prilikom, obezbeđenje ih je pratilo u stopu, a Miljana je došla do Nikole Škatarića i nastavili su sukob.

Borislav Terzić Terza pobesneo je kao ris na Sofiju Janićijević zbog njenog flerta sa Pejom, pred svima joj dao šut-kartu, pa se izvinio Milici Veličković za sve.

Sofija Janićijević celo veče nije prestala da šokira svojim izjavama, a ona je ipak promenila ploču i počela da tvrdi da će se Terza pomiriti sa Milicom Veličković.

Borislav Terzić Terza ipak je promenio priču, te je odlučio da svojoj vezi sa Sofijom da još jednu šansu i ne raskida ishitreno.

Voditelj Milan Milošević podigao je Nenada Aleksića Ša, te je sa njim porazgovarao o njegovoj svađi s devojkom Mionom Jovanović. Ša je otkrio da je najveći problem njihove veze što su oboje pod stresom, ali da će se vremenom rešiti stvari.

Miona Jovanović priznala je da je u njoj problem i da joj po ceo dan sve smeta i iritira je, te da upravo zbog toga ona svoju nervozu prenosi na Nenada Aleksića Ša.

Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić kako bi prokomentarisala svađe Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Ona smatra da je normalno da ljubavni par ima svađe

Milan Milošević podigao je Nenada Ćubića Ćubu, kako bi ispričao detaljno svoju potresnu ispovest o životu u domu, roditeljima koji su ga usvojili i želji da upozna svoje biološke roditelje.

Mnogi učesnici pružili su mu podršku, a njihove suze preplavile su Šimanovce.

Jovan Pejić Peja ponovo je ponizio Enu Čolić. Ena je otvorila dušu o svojim osećanjima, a Peja je ponovo iskoristio priliku da je brutalno spusti pred svima.

Nenad Macanović Bebica prokomentarisao je odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje. Bebica je istakao da je Ena pokvarena i da je ubeđen da nešto mulja.

Uroš Stanić dobio je reč kako bi prokomentarisao da to što su gledaoci izglasali Boru Terzića za osobu koja, na trećem mestu, ima najmanje poštovanja prema drugima.

Drugo mesto za osobu koja ima najmanje poštovanja prema drugima zauzela je Sofija Janićijević. Reč za komentar dobio je Nenad Macanović Bebica.

Stefan Karić dobio je reč kako bi prokomentarisao da to što su gledaoci izglasali Jelenu Marinković za osobu koja, na prvom mestu, ima najmanje poštovanja prema drugima.

 Anđela Đuričić pripisala je Nenadu Marinkoviću Gastozu zasluge za treće mesto na anketi najpožrtvovanijih.

Miona Jovanović vinula je Aneli Ahmić u nebesa, smatra da zaslužuje drugo mesto najpožrtvovanijeg učesnika.

Nenad Marinković Gastoz saznao je da je zauzeo prvo mesto na anketi za najpožrtvovanijeg učesnika Elite, te se obradovao.

Autor: N.P.