AKTUELNO

Vladimir Babić bivši muž misice i učesnice rijalitija "Farma" Sandre Obradović uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Zorana Uskokovića.

Sandra je sa Babićem 2019. dobila sina, a pre četiri godine vodili su borbu za dete preko za Centra za socijalni rad.

Foto: TV Pink Printscreen

Obradovićeva je zatim optužila bivšem muža za nasilje u porodici, te je navela da ju je tukao i u trudnoći zbog čega je mogla i da izgubi bebu.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće! Udarao me je svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici 'Narodni front'. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila - govorila je ona tada za Informer.

Foto: Facebook.com/ Sandra Obradovic

Sandra je tada izjavila da njen bivši suprug "ima krivični dosije i da ga se plaši".

- Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smela da ga prijavim. Razlog zbog kog je počeo tako da se ponaša je taj što je on nasilnik, smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo- pričala je bivša misica.

Foto: Facebook.com/ Sandra Obradovic

S druge strane, uhapšeni Babić navodio je da je Sandra nesavesna majka i da zbog toga želi da joj oduzme dete.

- Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Dete sam uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila – rekao je tada Vladimir tada.

Autor: N.B.