AKTUELNO

Naš slavni pevač Marko Bulat neretko je pričao o devedesetim godinama i onome što se dešavalo tih godina, te je jednom prilikom govorio i o poseti vidovnjaku.

Marko Bulat, naš pevač, govorio je neretko o devedesetim godinama i kriminalu koji se dešavao tih godina, a kada je reč o tome da je on razmišljao da se prepusti tim vodama, Marko je jednom prilikom istakao da ga je jedna rečenica vidovnjaka, odvratila od tih misli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je istakao, taj čovek je pomogao njegovom teči da dobije potomstvo, te je skupio petlju i otišao kod njega.

- Ne znam kako da nazovem to čime se taj čovek bavi, nije astrolog. On je pomogao mom teči da dobije potomstvo, zato što mu je bila urađena neka magija. Zbog toga sam i ja otišao kod njega - rekao je Marko za kurir, kog je jedna rečenica sprečila u tome da krene stranputicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam koliko sa 17 godina govorio o svojoj smrti mojoj majci i svima. Govorio sam im kako da me sahrane i osećao prisustvo da će to se desi. I onda sam zbog toga otišao kod tog čoveka. On je otvorio tarot karte i treća karta je bila smrt. Tada mi je rekao: "Okani se sinko lopovluka, jer nisi dostojan da ti kosti trunu po robijama". To je bila rečenica. Nema veze sa astrologijom.

Autor: Nikola Žugić