AKTUELNO

Ne može da podnese pritisak, pa je zaplakala.

Stanovnici Bele kuće tokom večeri odgovarali na pitanja gledalaca koji pomno prate svaki njihov pokret, a pitanja koja su im oni postavljali su naročito povredili Lunu Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, gledaoci su zamerili Luni što je savetovala njenog dečka, Slobu Radanovića za odevnu kombinaciju koja je bila neprimerena za gostovanje u emisiji Amidži šou, a to su joj i prebacili pojedini ukućani. Potom se tu našlo i pitanje o njenom poljupcu sa Milanom Miloševićem, sve je to kulminiralo da se Đoganijeva ražesti i zaplače.

Pevač joj je prvi prišao i pružio joj reči utehe, ali je Luna bila očajna, pa je iz sveg glasa jecala.

Foto: Printscreen Youtube

Jel treba da mrzim sebe zbog toga što sam se zaljubila. Ponižavaju me kao kera, smeju mi se. Ponižavaju me kao kera. Ceo život pokušavam da budem uzor, a da me neko ovako ponizi zato što sam se zaljubila. Je l' to moj najveći greh? Hoću kući. Ništa me ne zanima, hoću moj savršen život. Što me mama pustila - jecala je Luna.
Polako. To sam ja. Svi oni ljudi tamo, kada se sve sabere, nisu ni upola dobri kao ti. Molim te nemoj, ovo sebi da radiš. Borili smo se i za sebe i za nas i ne želim da odustanem. Ti si moja boginja. Volim te i sve bih uradio za tebe - tešio ju je Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su Đoganijevu uvredile konstatacije da je blogerka ta koja sputava Slobu da razgovara sa svojom suprugom Kristinom Kockar, ona je svom dečku postavila "uslov" koji će doprineti tome da joj olakša tešku situaciju koju prouzrokuju pitanja gledalaca.

Ja tebi verujem i volim te i nemoj više ništa da mi pričaš. Svaki kontakt i odnos koji imaš sa njom (Kristinom) imaj kad ja nisam tu i nemoj da mi ga prenosiš. Ja te podržavam u svemu što radiš. Nemoj da misliš da ja tebi nešto braniš. Ništa me ne zanima. Imaj svoje mišljenje u glavi, radi po svom osećaju - insistirala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE BI GA MENJALA NI ZA ŠTA NA SVETU! Za Lunu je jedini muškarac sa kojim bi VODILA LJUBAV Sloba! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'