AKTUELNO

Sve zbog DNK testa.

Pre nekoliko dana Gordana Džehverović priznala je da bi rado pristala na DNK test kako bi se utvrdilo da li je Sead zaista Teodorin otac. Upravo ova tema bila je glavna danas u emisiji Milana Miloševića, Bore Santane i Baneta Čolaka "Radio amnezija".

Kako smo već navikli, svake srede popodne Milan improvizuje razne glasove i tako oponaša uključenja u emisiju. Ovoga puta on je prvo pročitao jednu poruku a onda se svima obratio kao Teodorin stric, Mustafa Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Ženo moja, ne znam odakle da počnem. Znaš da nisam bio za to da nam ćerka uđe u rijalitiju. Ti si onda ušla i napravila karambol. Jedva čekam da uradimo taj test. Meni i Savi neprestano zvoni telefon, poruke podrške stižu sa svih strana. Preuzećemo titulu od Divne, bićemo Džehva DNK. Nas dvoje znamo kakva je strast između nas bila - glasila je navodna poruka Seada Džehverovića.

Teodora i Goca su se oraspoložile zbog ove šale i uputile pozdrave Seadu. Zatim se u "Radio amneziju" uključio i Teodorin stric.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SEVDALINKE OD RANOG JUTRA: Miki i Duško se raspevali, pa se setili pesama svoje mladosti! (VIDEO)

Ovde Mustafa Džehverović, ja sam Teodorin amidža. Mi smo u šoku, nismo očekivali da našeg Seada stave na takav stub srama. Kada budu radili taj dnk test skupićemo se i doćićemo svi tu, da podržimo našu snašu Gocu. Da je Teodora bila Sanela, do ovoga ne bi došlo. Pozdrav za našu snašu - rekao je Mustava čiji je glas oponašao Milan.

Kako je izgledala ova interesantna situacija, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'