AKTUELNO

Presrećna!

Pevačica Rada Manojlović nedavno je objavila album na koji je, kako kaže, najponosnija u svojoj karijeri, a u podkastu „Na liniji života“ kod voditelja Nemanje Vujičića govorila je o pesmama, njihovom nastanku, ali i njenoj sestri Maji, koja je sada njena menadžerka.

- Milan je trebao da napiše neku pesmu, ali nije. Najavljivala sam da za mene ima dobre melodije, i moram da kažem da dobro piše tekstove... Nisam do sada ništa uzela od njega, kada sam budala – smejala se Rada.

Foto: Pink.rs

Kako Rada kaže, konačno se oslobodila tereta, odgovornosti i očekivanja, i da je ovo pravi trenutak za album.

- Sve ovi vreme ja nisam bila sigurna u pesme, sebe, izgled, popularnost... I onda, stalno razmišljaš, ništa nisi snimio, ovo nije u trendu sada... Stalno nešto razmišljaš. U poslednjih 6 godina se svašta desilo, a eto, sada vraćamo staro. Albumom sam zadovoljna, i volela bih da pesma „Baksuz“ kao jedna najkvalitetnija balada prođe dobro. Ona je dosta dobro prošla, dosta je kavera, dosta koleginica me tagovalo na tu pesmu – priča Rada.

Foto: Pink.rs

Kako kaže, uskoro će uslediti novi projekti, ali ne sme preterano da priča, da se njena setsra ne bi bunila.

- Meni Maja ne da da najavljujem, jer onda ljudi nju zovu... Stalno kao: „Kad će pesma, promocija, koncert?“. Najbolja pesma na novom albumu je ’’Baksuze’’ i recimo „Rastaju se“ ona je posebna... Pesma „Srce“ je moja. Ima taj „Alkotest“ ritam. Vuče me na „Jugoslovenku 2“ – otkrila je Rada ushićeno.

Autor: N.B.