AKTUELNO

Pevačica Rada Manojlović je nedavno za medije izjavila da se vraća na fakultet, koji je napustila pre 17 godina kada je započela muzičku karijeru kroz takmičenje "Zvezde Granda".

U podkastu „Na liniji života“ kod voditelja Nemanje Vujičića ona je iskreno govorila o studentskim danima.

- Bila sam nekako opuštena, ja sam tada i pevala. Znali su da ima neka pevačica na fakultetu. Nije to kao što je danas, ali 2004. godine je bilo čudno, znali su da ima jedna studentkinja koja peva. Bio je neki bife, konobari, profesori... ma svi su dolazili da čuju kako pevam. I iskreno, ja sam to jako pravdala. Bila sam dobar đak... U svemu što sam radila, sam imala takmičarski duh – otkrila je Rada.

Foto: Pink.rs

Na pitanje zašto se nije nastavila baviti ekonomijom, Rada je rekla da je oduvek njena najveća želja bila pevanje.

- Nisam ja mogla da biram šta ću. Ja sam sa gimnazijom bila niko, i onda sam upisala ekonomski, i sažvakala ga, bukvalno. Od mene je moglo da ispadne svašta. Mogla sam sebi i sa tim poslom da obezbedim školovanje jer sam već počinjala da pevam. Bila sam kampanjski štreber. Ja sada ne znam nijednu definiciju, da se razumemo, ali kada je trebalo, ja sam znala. Kada bih uzela da se podsetim, sećam se da sam kidala integrale, sada nemam pojma – priča Rada.

Foto: Foto/MUNJA

Rano sam upala u Grand, i tada je fakultet stao, objašnjava Rada.

- To je biop početak novog života, odmah sam dobila hit, i sve je krenulo kako sam zamišljala. Nakon takmičenja 2004. godine, dobila sam album, ali nisam mogla da ga promovišem. Bilo je tu pesama dobrih, ali eto, mogla bih možda da ih ponovo obradim. Možda uzmem da nešto iskopam iz tog perioda – otkrila je Rada.

Autor: N.B.