AKTUELNO

Pevačica Radmila Rada Manojlović gostovala je u podkastu "Na liniji života" voditelja Nemanje Vujičića. Tokom njihovog razgovara Rada je govorila o svom životu, karijeri, ali i bolu koji nosi u sebi godinama.

Rada je govorila o najvećoj porodičnoj tragiji koju je doživela, a to je smrt njene majke.

- Meni je jako krvio što se to desilo tako rano, ja sam više od pola života bez nje, to je moglo da se desi mnogo kasnije, ona je preminula u mojim godinama sada, ona je bila mlada žena. Ona je bila svađalica, ja više ličim na tatu, sestra liči na nju. Ja pamtim da je nju svaki dan bolela glava, a da li to bio znak ja ne znam. Mi smo uvek mislili da je boli od svađa. - rekla je Rada pa je otkrila kako joj je bilo teško kada je majka umirala:

Foto: Pink.rs

- Ona je jaukala od bolova, ja se sećam svega toga. Ja sam bila uz nju na svu sreću taj dan kada nas je napustila. Ona je umrila u nedelju, a mene i sestru je rodila u nedelju. Njoj je pozlilo u subotu uveče i nama su rekli da je to to, da budemo uz nju. Ja se sećam te jedne žene, koja je mene prepoznala jer sam se ja takmičila u prvoj sezoni Zvezda Granda, ona je meni rekla da sam ja mnogo mršava, a to je meni toliko nebitno bilo. Mene komentari ne dodiruju posle toga, a onda me je sve stiglo 2020.godine kada je preminula nana, mamina majka, tada nismo radili, i ja sam tada bolovala, a moja sestra je tada najgore prošla, ona je bila ta koja je bila kod kuće, ja sam radila, ja kada se vratim, nisam mogla da gledam kuću, krevet... - rekla je Rada pa dodala:

- Moja tata je promenio raspored u kući, ali tu ima mnogih stvari koje su njene, koje je ona pravila, dirala..

Foto: Pink.rs

Autor: N.Brajović