AKTUELNO

Ne želi više da čuje za njega!

U toku žurke prošle noći, na kojoj su ukućane ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" zabavljali Mitar Mirić, grupa "Luna", Jelena Gerbec i Nemanja Maksimović, došlo je do varnica između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, nakon što ju je košarkaš opsovao, a ona mu to žestoko zamerila.

Foto: RTV Pink

Ana, šta sam uradio?! Ana! - rekao je Janjuš.
Molim te, pomeri se! Ne nerviraj me! Molim te - ljuta je bila Ana Korać na košarkaša.

Foto: RTV Pink

Janjuš se nakon ovih reči udaljio od Ane Korać, koja je nešto kasnije, o Janjuševiću razgovarala sa Jovanom Tomić Matorom i Kristinom Kockar. Kija smatra da je Ana sigruno ne bi družila sa Janjušem da ga je upoznala pre ulaska u "Zadrugu" kao i da joj nisu potrebne reči koje je izgovorio Janjuš na račun ove ukučanke.

Foto: RTV Pink

Neću da se svađam sa njim! Smara me tu, razumeš! Pa ne bih se družila! Ne mogu da mu dramim. Rekla sam mu da se kontroliše. Ne mogu da mi pravi probleme - govorila je Ana Kiji i Jovani.

Ivanjičanki je posle samo nekoliko minuta prišao Marko Janjušević Janjuš sa kojim se Ana Korać ponovo posvađala, a tom prilikom ova zadrugarka istakla je i da više nikada ne želi da priča sa ovim stanarom.

Foto: RTV Pink

Molim te, ostavi me na miru! Ne želim da pričam sa tobom! Razumeš?! Znači neću da pričam - rekla je Ana Janjušu, koji se nakon ovoga ponovo udaljio od nje.

Janjuš je u nastavku noći nastavio sa pokušajima da ostvari komunikaciju sa Anom Korać, međutim to mu nije pošlo za rukom. Podsetimo, Janjuš i Ana toliko su ranije bili bliski da su mnogi pomislili da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Takođe, kada je pre nekoliko nedelja bio nominovan, Janjuševa supruga nije želela da dođe u studio "Zadruge" i pruži podršku svom mužu, uz savet da to učini podrška Ane Korać.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'