AKTUELNO

Đani je pred okupljenim medijima govorio o proslavi, pa šokirao sve kada je izjavio da je našao devojku zbog koje je smršao.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa danas su, 10. oktobra, krstili svoju unuku Niku, ćerku sina Marka, i proslavili njen prvi rođendan. Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu koje ima poseban značaj za porodicu Trajković, jer su u njemu krštena i njihova deca.

Slavlje povodom krštenja i rođendana održava se u jednom prestižnom restoranu u Beogradu, a na slavlje su prvi pristigli ponosni roditelji, kao i baba i deda. Trajkovići su se pojavili u velikom stilu i u svečanim odevnim kombinacijama, a šou je definitivno ukrala slavljenica Nika, koja izgleda kao mala princeza. Đani je pred okupljenim medijima govorio o proslavi, pa šokirao sve kada je izjavio da je našao devojku zbog koje je smršao.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Danas je bila dobra atmosfera, a večeras uzavrela. Svaki dan kupujemo poneki poklon. Sutra idem za Beč, ali izdržaću - rekao je Đani i dodao:

- Našao sam prelepu devojku, malo starija, jedno 35 godina, ali šta da radimo... Ima piva, ali nema klope. Probušim kašiku i to vam je dijeta najjača, familijo. Posle 12 uveče aktivnost, ono kad uzmem mikrofon, prvi blok, drugi... Nema drugih aktivnosti - poručio je Trajković.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M. Krasić ; A. Nikolić