AKTUELNO

Odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza u "Eliti" nedeljama unazad intrigira gledaoce Pinka, pa tako i bivšu učesnicu rijalitija Lejdi Di, koja je svoje mišljenje iznela u REDakciji na RED TV.

Kako je objasnila u razgovoru sa Goranom Todorovićem i Jocom novinarom, nije joj jasno šta je Gastoz na njoj video.

Foto: RED TV Printscreen

- Rekla sam, od prvog dana, da nisam za ulazak u vezu Anđele i Gastoza. Nekako mi je Gastoz sam po sebi specifičan, poseban, sad se gubi sa Anđelom. Nekako mi se promenio totalno.

Smatra da Anđela ni u čemu nije iskrena.

- Mislim da je Anđela glavni folirant u "Eliti"! Anđela, koja je pravila s*anja kakva je pravila, sad joj je problem da se dodirnu nosićem... Deifnitivno je pokazala kakav je folirant i kakav je rijaliti igrač. Ja uvek kažem ono što mislim. Ne volim folirante, sa njima sam imala najveći problem, a ona jeste folirant - rekla je ona i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Vagam da li ga vuče rijaliti ili želi samo da je osvoji, pa da joj posle nekog vremenskog perioda kaže:"Doviđenja, dokazao sam da mogu". Nisam baš sigurna da je Gastoz odlepio onoliko koliko nam predstavlja. Ispada da se on sada toliko ponižava da bi osvojio Anđelu, mislim... Lepa je, ali je prazna, ni harizmatična, nije zanimljiva. Svaki njen pokret je promišljen, da li je neko gleda, 24 sata ispred ogledala... Ona o svemu razmišlja, nije iskrena - zaključila je Lejdi Di u emisiji REDakcija.

Foto: RED TV Printscreen

Autor: Darko Tanasijević