AKTUELNO

Vest o razvodu poznatog glumca i voditelja Milana Kalinića od supruge Sandre odjeknula je poput bombe, a ekipa emisije "Paparaco lov" rešila je da isprati kako teče Milanov život nakon razvoda.

Naš poznati glumac i voditelj Milan Kalinić rešio je da stavi tačku na brak sa suprugom Sandrom, a o razlozima njihovog razvoda dosta se pričalo i pisalo, ali se sam Milan oglasio ističući da ne želi ništa da komentariše. Sada, ekipa gorepomenute emisije ispratila je kako teče Kalinićev život nakon vesti o razvodu.

Foto: Instagram.com

Kako su uspeli da isprate, Milan je seo u svoj automobil, te se uputio na adresu gde je nekad živeo, gde je pokupio sina i kako navode iz "Paparaco lova", odvezao ga na trening.

Ekipa emisije "Paparaco lov" je ispratila Milana do Ade Ciganlije, gde je glumac i voditelj sve vreme posmatrao trening svog sina, ali se na njemu videlo, kako prenose, nervoza i napetost.

Milan je, potom, seo u svoj automobil i otišao u jednu teretanu, u koju je ušao nakon što je obavio razgovor koji je trajao, kako kažu u "Paparaco lovu", 15 minuta.

Autor: pink.rs