AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Autor i voditelj emisije ''Amidži šou'' Ognjen Amidžić ugostio je večeras Peđu Jovanovića, Viki Miljković, Milicu Todorović, Ildu Šaulić i Zorana Pejića Peju. 

Viki je odgovarala na pitanja gledalaca, pa progovorila o navodnom sukobu sa Darom Bubamarom, mogućem duetu sa kumom Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i o tome koliko ju je Taške izbacio iz takta kada su se upoznali.

- Nije postojao sukob, ona je moja koleginica, volim je i poštujem. Na estradi smo od devedesetih, ja tu generaciju jako cenim i poštujem - rekla je Viki o Dari.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogi me pitaju kad će duet sa Cecom. Nismo razmišljale o tome, ali to nije loša ideja, što da ne - rekla je pevačica o duetu, a onda otkrila detalje upoznavanja sa Tašketom.

- Taške i ja smo se jako posvašali kad smo se upoznali. Ja sam ponjegovoj priči zakasnila na tonsku probu, on kaže da sam zakasnila na orobu, a mislim da sam došla tada kad je rečeno. Ja sam stigla kasno, on je zatvorio harmoniku i psutio i ja sam jako bila besna, svašta sam rekla o njemu - otkrila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.