AKTUELNO

Pevačica Aleksandra Bursać udala se prošle nedelje za kolegu Stevana Sekulića.

Aleksandra je na slavlje pozvala brojne kolege, ali ne i pevačicu Andreanu Čekić sa kojom se našla u centru skandala zbog pesme "Cipele".

Naime, Andreana je najpre sa Emilom Đulovićem snimila pesmu "Cipele", a nakon sukoba autor pesme je pozvao Aleksandru da snimi ženski deo ove numere pošto je prethodno verziju sa Čekićevom uklonio sa Jutjuba. Kada je Bursaćeva prihvatila ponudu nastao je opšti haos.

Foto: Informer.rs

- Nisam je zvala na svadbu. Nas dve se nikada nismo ni družile, niti smo bile dobre privatno. Ne znam zašto bih je zvala na svadbu - rekla je pevačica i dodala:

- Zvala sam samo ljude sa kojima se družim, sa kojima sam u kontaktu i koji su bili uz mene sve ove godine. Bilo je ljudi koji su nažalost bili sprečeni da dođu, opravdano nisu bili tu.

Foto: Pink.rs

Muža upoznala u kafani

Aleksandrina i Stevanova ljubavna priča počela je u kafani, a kako kaže, to veče nije bila raspoložena za izlazak, ipak sudbina je bila jača.

- Ceo dan sam vagala da li da izađem te večeri ili ne. S jedne strane mi se išlo u krevet, ali me je nešto nateralo da se sredim i odem i to mi je bila jedna od najpametnijih odluka u životu - rekla je pevačica.

Autor: M.K.