AKTUELNO

Pevačica Sandra Afrika (36) je svojevremeno, ničim izazvana, oplela po njima, nazivajući ih "štekarama".

Kako kaže, mit je da su sportisti galantni.

- Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, molim te, šalju avione i to, ko, bre, šalje avione - rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju, te dodala da su fudbaleri štekare i da od njih ne dobija velike bakšiše.

Foto: TV Pink Printscreen

- To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare - rekla je Sandra Afrika, koja je podsetimo bila u vezi za fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Inače, pevačica je nedavno otkrila da je jednom prilikom zatekla fudbalera u prevari, i to sa njenom koleginicom Ivanom Nikolić.

- Zamera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom. Zamerio mi je što sam to rekla, ali to je moj život i to su stvari koje su se manje - više i znale. Puno godina sam ja čuvala svoju privatnost, sada sam želela da pokažem i svoju drugu stranu. Nisam ja sve ni rekla, ali deo svog života sam iznela jer ljudi ranije nisu znali ništa o meni. Negde je i on deo svega toga. Mislim da više nije ni bitno to što on zamera. Ima on taj momenat da iako je bivši zamera moje izjave. Ne znam što je to tako - rekla je Sandra.

Foto: Privatna Arhiva

Autor: pink.rs