AKTUELNO

Ovo neće dozvoliti!

Darko Tanasijević ugostio je Nenada Macanovića Bebicu koji je progovorio o Sofiji Janićijević i Borislavu Terziću Terzi po kojima je žestoko opleo, a potom je pružio podršku Milici Veličković.

- Bebice, Terzi ne prijaju tvoji komentari uopšte - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno jer ja pričam istinu i on to zna. Meni je mnogo teška ova tema jer ja Milicu jako volim, drugo ja imam decu i teško mi je i mnogo me pogađa ova tema. Ja nikada neću dozvoliti da se Milica degradira ovde, ispalo je kao da je ona neka ružna devojka s kojom je on ovde bio da mu prođe vreme. To neću da dozvolim, ma kako god mene ljudi gledali ovde. Ja sve slušam kako ko i šta priča, gledam šta Terza i Sofija pričaju. Ja ne znam kako on može da bude srećan i zadovoljan, a svojoj ženi si naneo bol - rekao je Bebica.

- Jel razmišlja neko da toj devojci može da pozli i da završi u hitnoj? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam mu rekao da ne znam kako on može da sedne i da jede sa njom, ne mogu da zamislim kako je Milici koja gleda njih dvoje kako jedu. Terza je čovek koji nema svest o odgovornosti. Ja sam rekao da on nema odgovornost, on meni udara na decu, ali nemoj on da bude kao ja. To što će on da da novac, to ništa ne znači. Neka sam ja najgori, ali moja bivša žena nosi moje prezime i dalje. Da li će on sa njegovim detetom provoditi vreme?! Kako će detetu sutra objasniti ovo što je uradio. On je svestan da on sa Sofijom neće biti. Nelogične su mi stvari, Sofiji ne može da bude svejedno dok se priča o tome i dok Terza priča o Milici i plače, a ona se smeje. Ako ona ovo doživljava kao seriju, ja ne znam šta je onda - rekao je Bebica.

- Čudno je da ti i Teodora imate različite stavove - rekao je Darko.

- Ona gleda njih kao par običan, a ne gleda da je Milica trudna. Ja koliko god ne volim Enu, njeni komentari su sinoć bili realni. Kačavenda neće da kaže ono što misli zbog Terze, a ovo priča u kontri Milice jer nisu dobre. Meni su to ružne stvari, ne mogu da verujem da u ovim ljudima ne postoji empatija. Ti znaš šta se dešava napolju, a on priča o Antaliji i Turskoj - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija mi je mnogo hladna,a on skače na neke stvari koje su totalno nenormalne. Ona da je normalna, ona bi sačekala bar da se Milica porodi. Nisu mi realne neke stvari da posle tri dana krenu neke stvari. Ne može niko da me ubedi da ti sa osobom kojom si živeo deset meseci, imaš i dete i nije realno da se tek tako okreneš. Ili je uopšte nije voleo ili nije normalan - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.