AKTUELNO

Van sebe!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Šarac Mimas u Šiša Baru koja je progovorila o Urošu Rajačiću i Aneli Ahmić, a potom se osvrnula i na Nikolu Grujića Gruju.

- Mimas šta se desilo sa tobom i Urošem? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je neko kome je sve rijaliti, on sve radi zarad rijalitija. Mi budemo ceo dan zajedno i za ta dva sata što ne budemo, on mi radi iza leđa. On me baš povredio jer sam se ja u tom odnosu zaljubila i bila sam iskrena, ali niko ne gleda šta je Gruja uradio. Ja nisam htela da kalkulišem - rekla je Mimas.

- Kako gledaš na to što se Rajačić tokom vaše veze jadao drugim muškarcima kako si mu se smučila? - upitao je Darko.

- Stalno mi je govorio da sam posesivna i ljubomorna, eto ja sam ga pustila u taj utorak i eto šta je uradio. On je izašao napolje sam, prišla mu je Aneli i tražila da ide sa njim po zadatak, ja sam mu rekla da ne može da ide. Ja sam se ponizila u svakom postupku. O Aneli mislim sve najgore, ona je promenila sto priča. Ona je pokazala ko je i šta je, Uroš je dokazao ko je ona. Meni je žao što ona ima dete i ko će to da gleda - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta se desilo sa Grujom, rekao ti je da si tri godine kraj njega glumila da si moralna? - upitao je Drko.

- To je njegovo mišljenje, nisam ništa glumila, ali kad se ohladiš od nekoga trebaš da presečeš. Ja nisam mogla da presečem, on mi je pretio da će sebi nauditi, manipulisao je - rekla je Mimas.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.