AKTUELNO

Evo šta je rekao!

Darko Tanasijević ugostio je Mateju Matijevića koji je progovorio o Aneli Ahmić, te se osvrnuo i na Enu Čolić sa kojom je u dobrim odnosima iako su bivši partneri.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja Aneli ne bih osudio iskreno, mislim da nije gledala posledice već samo cilj. Gledam sve i pratim, ja sad vidim da je to sve radila kako bi me napravila ljubomornim i nezahvalno je da je ja napadam i osuđujem. Evo sad smo ona i ja baš dobri, spustili smo loptu i izmirili se - rekao je Mateja.

- Da li znači to da bi bio opet sa njom? - upitao je Darko.

- Pa iskreno ne, ja sam rekao da ona mene se*sualno jako privlači, ima tu neku ludačku energiju i ja sam iskren - rekao je Mateja.

- Kako gledaš na to što se Aneli naljutila jer si je ponizio? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aneli mi nekako nije ukazala poštovanje od samog starta, teklo je sve nekako lepo, ali se okrenulo kolo. Desio se poljubac, a ja nisam hteo neku vezu. Ja sam sličan odnos imao i sa Minom Vrbaški, ozvaničio sam vezu, a nisam hteo to. Najbolje je da budem iskren, ja sam ja i to je to - rekao je Mateja.

- Mateja u kakvom ste odnosu bili ti i Ena? - upitao je Darko.

- Mi godinu dana nakon raskida išli na žurke, zimovanja, nama je bilo top. Ništa se nije desilo između nas zato što smo liberalni. To je možda čudno, ali mi smo takvi i to je top - rekao je Mateja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.