AKTUELNO

Shvatio neke stvari!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Borislava Terzića Terzu koji je progovorio o Milici Veličković, te je priznao da sada kada bih je ugledao bi je zagrlio i uputio joj izvinjenje.

- Terza da li si pomislio kako se Milica oseća dok gleda oca svog deteta u krevetu sa drugom devojkom - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Poslednjih 7 dana sve više i više razmišljam o tome, baš sam zabrinut kako je, voleo bih da znam kako je ona i kako je beba. Znam da me sada svi osuđuju i da me pljuju po ćoškovima, ali ja ću ovde nositi do kraja života. Ja se kajem i teško mi je, najbolje ja znam kako mi je - rekao je Terza.

- Kako je tebi? - upitao je Darko.

- Iskreno nikako - rekao je Terza.

- Da li si pomislio kako se Milica oseća dok gleda kod kuće kako se ti udvaraš drugoj devojci, a na sve to je pozdravljaš i govoriš joj da je voliš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dosta ljudi je ovde provalilo da ja nju nisam mnogo pozdravljao, ali je jesam pozdravljao. Plašio sam se, bežao sam od istine - rekao je Terza.

- Šta bi joj rekao kada bi se suočio sa njom? - upitao je Darko.-

- Pa šta mogu da joj kažem, ona nema ništa od mog izvini. Biću tu za dete i za nju uvek, to je moja krv. Ja sam lošu stvar uradio, zaje*ao sam se, ali moram da nastavim dalje i da se borim za to dete. Uveren sam da ću biti najbolji roditelj - rekao je Terza.

- Gde ti je narukvica sa kojom si ušao u Elitu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tu je iza kreveta, kad sam se kupao ispala je i ne može da se namesti. Nisam je skinuo zbog Sofije- rekao je Terza

- Zbog čega često izbegavaš da pomeneš Miličino ime? - upitao je Darko.

- Sramota me da joj spomenem ime, sve kad pričam o njoj, teško mi je da joj izgovorim ime - rekao je Terza.

- Kada bi je sad video, šta bi joj rekao? - upitao je Darko.

- Zagrlio bih je i izvinuo joj se, ne znam šta bih joj rekao. Možda bi u tom trenutku nešto izašlo iz mene - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

-Kakav vam je odnos bio pre ulaska u Elitu? Mi smo imali uvid u vaše prepiske gde se vidi da je sve bilo kako treba - upitao je Darko.

- Nisam rekao da je bilo loše, bilo je nekih svađa, posvađali smo se kad smo se vraćali iz Bosne. Dosta nam je unosilo negativnu energiju što nismo živeli zajedno, nas dvoje smo se dogovorili da ja uđem ovde. Bilo je i lepih trenutaka, upoznala je moju familiju. Možda da smo počeli da živimo zajedno, možda bi sve bilo drugačije. Ona nije ništa kriva, sve sam ja za*ebao - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li ukućani misle da je ona stvarno vrlo lagana i da je skroz okej s tim što je Terza uradio? - upitao je Darko.

- Nije lako podnela sto posto, ja to znam. Mislim da ona razmišlja na duže staze, nije kao ja. Odgovorna je što se tiče nekih stvari, ali mislim da je ona jaka devojka, čim je ona meni rekla neke stvari, ako vidi jedan zagrljaj to je kraj - rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.