AKTUELNO

Bivša učesnica "Elite 7", Milica Veličković, u sedmoj sezoni ostala je u drugom stanju sa Borom Terzićem, koji je sada u "Eliti 8" prevario sa Sofijom Janićijević, a zbog sinoćnjih reči u emisiji "Gledanje snimaka", Milica je morala da reaguje i obrati se putem instagrama.

Milica Veličković nije ni sanjala da će je verenik Bora Terzić, kog je u suzama ispratila u karantin za "Elitu 8", prevariti posle tri dana, poslavši Sofiji Janićijević srce skrivajući se od kamera, kada ga je i ostavila.

Foto: Pink.rs

Od tada, Milica iz dana u dan, sudeći po njenim oglašavanjima, sve više je u neverici i u šoku šta sluša i gleda kada je reč o ponašanju njenog, sada već bivšeg, verenika Terze, a sada se ponovo oglasila putem instagrama, kada je videla šta je govorio u emisiji "Gledanje snimaka".

- Ustajem jutros i šalju mi klipove od donatora semene tečnosti kako je izjavio da ćemo da budemo drugari i da moramo da budemo oboje dobri roditelji i da ćemo ce život morati da se čujemo zbog tog deteta. Da li on stvarno misli da se ja družim sa bilo kim i da sam s bilo kim u dobrim odnosima - rekla je Milica u obraćanju na svom instagramu, a detaljnije možete pogledati u nastavku: 

Autor: Nikola Žugić