AKTUELNO

Pevač i denser Oliver Stoiljković, obeležio je živote mnogih, kada je devedesetih na našoj sceni sve bacio u trans hitom "Izbrisaću tragove".

Oliver Stoiljković, naš poznati pevač i denser, bio je devedesetih miljenik žena, a obeležio je našu dens scenu, te se tada povukao s javne scene i nestao bez traga.

No, međutim, ove godine vratio se na velika vrata estrade novim albumom, te se i pojavio u teatru Odeon nedavno, gde je organizovana dodela nagrada u čast CITY records-a, Pink Radia i Pink Music-a, kako bi primio nagradu kao prvi izvođač koji je potpisao ugovor sa City Records-om.

On se pojavio u nesvakidašnjem izdanju, te ga je retko ko i prepoznao, a kako danas izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

On je nastupio sa svojim velikim hitom "Izbrisaću tragove", te je u izjavi za "Nacionalni dnevnik" TV Pink, istakao koliko mu je drago što je to veče bio tu.

- Na ovakvim mestima se svi mi nađemo i jako mi je drago da sretnem moje kolege koje i ne viđam, gomila njih i ne peva više, jer ipak, ovo je 30 godina - rekao je Oliver.

Autor: Nikola Žugić