AKTUELNO

Aneli Ahmić našla se sinoć u "Eliti" na stubu srama zbog, mnogi kažu, neprimerene bliskosti koje je tokom žurke ostvarila s Urošem Rajačićem, samo da bi Mateju Matijevića napravila ljubomornim.

Iako je, odgovarajući na brutalna pitanja gledalaca, Aneli htela svima da stavi do znanja da se samo poigrala sa Matejom, ali i drugima koji su komentarisali njen flert s Rajačićem, drugi su joj stavili do znanja da se poigrala isključivo sa sobom, te da je dodatno srozala svoje dostojanstvo i pokazala ponašanje koje ne priliči jednoj majci i ženi njenih godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Brojni Anelini fanovi neprestano pišu Siti Ahmić, Anelinoj sestri, koja ju je u prethodnoj sezoni lavovski branila deset meseci i vodila ratove u njeno ime. Međutim, Sita je rešila da ovaj put sebe poštedi stresa, te da se ne udubljuje u dešavanja u Beloj kući. Ipak, prokomentarisala je noćašnja dešavanja.

- Aneli, naivkušo, preko tebe neka se peru i uzdižu najgori! Upozorila sam je, međutim, ona je pametna! - zarežala je Sita na Instagramu, a potom dodala:

Foto: Pink.rs

- Odmah da vam svima kažem, ništa mi ne pišite, ne komentarišite, jer me ne zanima ništa više vezano za to, neću da znam ništa. Ko god mi bude pisao po tom pitanju neće dobiti odgovor, meni stres ne treba i ovaj put baš mislim ozbiljno. Ko želi da komentariše, neka komentariše po portalima, Jutjubu i slično. Hvala vama svima, ali ja neću da budem deo toga - poručila je Anelina sestra Sita.

Foto: Instagram.com

Autor: Darko Tanasijević