AKTUELNO

Borisav Terzić Terza prevario je u "Eliti 8" svoju trudnu verenicu Milicu Veličković, koja se neretko oglašava nakon javne preljube.

Ona je sada istkla koliko joj je teško zbog neverstva partnera i to dok je u drugom stanju.

- Bebo moja, koliko god da nam je sada teško, znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem, baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica, to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala. Ličilo je na bajku, ispalo je da nije.. ali stvorićemo novu - poručila je emotivno Milica, pokušavajući da pruži podršku i ohrabrenje svom nerođenom detetu.

Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su započeli ljubavnu romansu koja je rezultirala Milicinom trudnoćom i njihovom veridbom nakon izlaska iz rijalitija.

Međutim, nedavno otkriće Terzine preljube je dovelo do teških trenutaka za Milicu, koja je zbog stresa čak završila u bolnici.

- Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, pričao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve, pozlilo mi je - otkrila je Milica Veličković nedavno izražavajući svoje emotivno stanje u vezi sa celom situacijom.

Foto: Pink.rs

Autor: M.K.