AKTUELNO

Njegov sud su svi čekali!

Popularni rijaliti učesnik i socijalni radnik, Marko Đedović, otkrio je za naš portal kako reaguje na priznanje Borislava Terzića Terze da mu se sviđa Sofija Janićijević, kao i šta misli o posledicama koje će to ostaviti na trudnu Milicu Veličković.

Foto: Pink.rs

Marko, reci nam kako komentarišeš javno Terzino priznanje da mu se Sofija sviđa, kao i prebacivanje krivice na Milicu zbog njegove prevare, jer kao razlog navodi da je nije priznao njegov otac?

- Ma sad su se setili da otac ne priznaje, jel? Standardno kao i svi što varaju traže krivca u onome koji je prevaren, umesto kažu ćao zdravo kad se nešto desi. Još na sve to momenat koji ne možemo da zaboravimo je da je Milica trudna, dosta bih se sinoć složio sa izlaganjem Aleksandre Nikolić. Sad su svi krivi ali i dalje lažu oni su se pitali kako će saopštiti dok su se ljubili ispod trema. Sramota zaista , ustaneš i kažeš sve i ćao zdravo, kao ne može ona odmah itd... E ta sr*nja ako ti se neko sviđa zabole te i ona mi se malo folira, opasna je i namazana...

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: Nemanja Šolaja