AKTUELNO

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", aktuelna učesnica "Elite 8", Aleksandra Nikolić, žestoko je osolila po Aneli Ahmić, a sada je stigla i reakcija za Pink.rs od Aneline majke!

Aneli Ahmić nedavno je raskinula vezu s Matejom Matijevićem, a tom prilikom Mateja je počeo da flertuje sa Aleksandom Nikolić, iako oboje to negiraju. Naime, kada je došao red na Aleksandru da iznese mišljenje o Aneli, ona je osula žestoku rafalnu paljbu po Ahmićevoj, što možete pogledati u nastavku:

Sada, za Pink.rs usledilo je hitno oglašavanje Aneline majke, koja nije štedela reči na račun Nikolićeve.

- Ako si zgodan, lep, bez kompleksa, nema potrebe za izvijanjem, koketiranjem, kaže žena, ona dama ne psuje, ne govori ružno, a sinoć je Aneli izvukla iz nje koliko je prosta. Kaže Aneli promiskuitetna, po čemu? Ako je bistra, morala bi da zna da takve žene ne ulaze u veze, već samo menjaju muškarce, kao mnoge u "Zadruzi" - rekla je Anelina majka, a onda je dodala:

Foto: Pink.rs

- Jutros mi se javila devojka koja je poznaje dobro i ispričala mi je njenu prošlost, jer je ta devojka Anelina podrška i Aleksandru dobro zna. Neću pisati o tome jer mi ne daju, ali doći će informacije od drugih...Mogu još da dodam da je ta žena jako loša osoba iako se prodaje za nešto drugo, valjda će doći dan kada će nju razapinjati kao Aneli - zaključila je Jasna za Pink.rs.

Takođe, ona se oglasila na svom instagramu gde isto tako nije štedela reči, što možete pogledati u nastavku:

Foto: Instagram.com

Autor: Nikola Žugić