AKTUELNO

Izgubio se!

U toku je emisija 'Pitanja novinara, a voditelj Darko Tanasijević podigao je Mateju Matijevića kako bi porazgovarao o Aneli Ahmić i Eni Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam jako dobro znao šta radim kad prihvatim taj zadatak. Znao sam da ćemo se nas dvoje pomiriti i spustiti loptu. Aneli je u pravu, moram da budem iskren. Ja kako živim to nije za rijaliti, ja sam jedan dan sa jednom, drugi dan sa drugom. Ovde se ne treba igrati i davati nekom lažnu nadu i igrati se sa nekim - rekao je Mateja.

- Znači ti si se poigrao sa osećanjima jedne ranjive žene - rekao je Darko.

- Tako je, ne vidim da je za neku osudu moje ponašanje napolju. Ja nisam svetac, jesam u nekom karakternom smislu, ali ovo kao muškarac i odnosi, to je druga stvar - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa ti si sa Enom bio dugo u vezi? - upitao je Darko.

- Pa jesam, ja nju jako volim i ona je ovde neko moj iz spoljnog sveta. Obradovao sam se kada sam je ugledao ovde, imali smo dogovor i pre nego što smo ušli ovde. Bilo mi je čudno u prvi mah, ali malo pre sam skapirao sve. Bila mi je čudna Enina energija - rekao je Mateja.

- Šta to ima Ena, a nema Aneli? - upitao je Darko.

- Različite su kao osobe, Aneli je neko koga poznajem dvadeset dana, a Ena i ja se dugo znamo. Čudan je moj i Enin odnos, mi smo bili zajedno, pa smo imali jednu veliku pauzu, pa smo se opet spojili i ostali jako dobri prijatelji. Ena je najčistija duša koju ja poznajem u svom životu, jako je volim, mnogo je detinjasta i volim da provodim vreme sa njom - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li smatraš da bi bilo ispravno da se Aneli tebi izvinila kada ste se posvađali oko kreveta? - upitao je Darko.

- Apsolutno je nepotrebno bilo mešati se u neku temu gde ti nije mesto, nije mi se svideo način ni na koji mi se obratila. Njen osećaj koji nije imala da mi se izvini, totalno je pogrešila. Evo sad mi dobacuju da se i danas mešala u neku svađu, ali to više nije moj problem - rekao je Mateja.

- Darko jako mi je čudan Mateja, crven je celo vreme i pitala sam ga baš sam htela da dođem do nekog odgovora, ali je jako čudan - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mateja ti si kontradiktoran što si Aneli hteo da u utorak kupiš vino, a sada pričaš ovo - rekao je Darko.

- Pa ja kad popijem stvarno sam sebi neprijatelj, cvrcnem u glavi - rekao je Mateja.

- Kako komentarišeš što si joj čudan i smatra da gajiš emocije prema Eni? - uptiao je Darko.

- Pa ja sam baš osetio neki čudan vajb sa Enine strane i zato sam se tako zamislio - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.