AKTUELNO

Dva meseca nakon raskida sa Veljkom Ražnatovićem, Ksenija Bujišić osvrnula se na period dok je bila zaljubljena u sina Cece Ražnatović.

Svaki korak Veljka Ražnatovića, naslednika muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović javnost prati u stopu, a posebno su zanimljive njegove emotivne veze.

Foto: E-stock

Ljubavna veza koja je privukla ogromnu pažnju javnosti jeste ona sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, sa kojom se nekoliko meseci zabavljao. Veljkove i Ksenijine zajedničke fotografije i izjave ljubavi preplavile su društvene mreže, a voditeljka je znatno uvećala svoju popularnost zbog veze sa Cecinim sinom.

Foto: Instagram

U periodu dok je bila sa Ražnatovićem, Ksenija je često gostovala u popularnim TV emisijama, a njeno lice krasilo je naslovnice domaće štampe, ali sve je to bilo kratkog daha - nakon nekoliko meseci zabavljanja, Veljko je odlučio da raskine sa Ksenijom, pa je svako nastavio svojim putem.

Foto: Nele Kaiman

Iako je mesecima uživala veliku medijsku pažnju i rado o Veljku pričala pred TV kamerama, Ksenija je promenila svoj stav, pa sada ne želi mnogo da komentariše svoj privatni život, samim tim ni nekadašnju romansu sa Ražnatovićem.

Ja sam nekoliko puta rekla da ne želim da pričam o svom privatnom životu i smatram da imam puno pravo na tu odluku. Naravno, o nekim delovima mog privatnog života za koji ja smatram da javnost treba da zna, s obzirom na posao na kojim se bavim, u redu. A s druge strane, mislim da je cela ta tema dozlogrdila i Bogu i narodu. Prepričano je i ispričano i više nego što se desilo - iskrena je bila voditeljka.

Foto: Instagram

Kako sama kaže, njoj nisu prijali brojni novinski natpisi koji su u javnosti kreirali sliku o njihovoj vezi, zbog čega Veljkova bivša nije znala kako da reaguje.

Sve se to previše otelo kontroli, da ja koja sam deo toga nisam više ni sama znala kako treba da se postavim da prestane da se priča o tome, a nisam davala bilo kakve izjave - rekla je Ksenija za Pink.rs.

Autor: V.T. / D.T.

#Ksenija Bujišić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

#voditeljka

'